Dobrodošli

Naravna lega doline ter premišljena postavitev objektov za rekreacijo in prosti čas v Rekreacijskem parku (RP) Završnica omogočajo aktivno sprostitev skozi celo leto.

Več informacij

image description
Najboljše sezone:Celo leto
Priljubljene lokacije:Valvazor, Stol, Zelenica, Ajdna

Aktivnosti

Izberite svojo aktivnost

  Tek na smučeh

  Se začne pri pokritem prostoru za družabne dogodke in se vzpenja po trim stezi ter spušča na drugi strani ceste. Dolga je približno 1.500 metrov, a je zaradi kratkih vzponov in spustov razgibana. Proga je urejena za klasični in drsni…

  0
  Na podlagi 0 ocene

   Lahke označene planinske poti

   Završnica je izhodišče za različno zahtevne vrhove v Karavankah na severni strani in grebenu, imenovanem Rebro, na južni strani doline. Razgledne planine na pobočju Stola s svojo lego privlačijo pohodnike, kolesarje, konjenike, pozimi tudi sankače in turne smučarje. Sprehajalci bodo…

   0
   Na podlagi 0 ocene

    Jahanje

    Dolino Završnice lahko po urejenih poteh odkrivate tudi na konjskem hrbtu. Informacije in kontakt: Dušan Zima, telefon 041 632 486, E-mail:

    5
    Na podlagi 1 ocene

     Ribolov

     V akumulacijskem jezeru Završnica se lahko preizkusite tudi v ribolovu. V jezeru domujejo potočna postrv, šarenka in lipan. Več o pogojih ribolova in nakupu dovolilnic najdete na Ribiške karte.

     5
     Na podlagi 2 ocen

      Odbojka in tenis na mivki

      Dve igrišči za odbojko na mivki v bližini MHE Bukovlje in gostinskega lokala Bara Zavrh sta na voljo od 10.00 do 21.00 ure, oziroma do mraka. Služita tudi igranju tenisa na mivki, ki se zadnja leta kot šport uveljavlja tudi…

      5
      Na podlagi 2 ocen

       Gorsko kolesarjenje

       Vodenje: za organizacijo vodene ture s kolesarskim vodnikom kontaktirajte Kolesarski klub Završnica, tel.: 031 648 452, e-naslov:

       5
       Na podlagi 2 ocen

        Drsanje in hokej na ledu

        Igrišče na mivki se pozimi spremeni v simpatično naravno drsališče, primerno za začetnike ali za izkušene drsalce-hokejiste. Organizirajo tudi turnirje.

        5
        Na podlagi 2 ocen