Top Attractions in Europe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Read More Link

image description
Najboljša sezona:All Year Round
Priljubljene lokacije: Rome, Paris, Munich

Europe Tours

SEO Mastered Wordpress Theme for Asian Tours

  Jahanje

  Aktivna Sprostitev, Prosti čas, Dediščina

  Dolino Završnice lahko po urejenih poteh odkrivate tudi na konjskem hrbtu. Informacije in kontakt: Dušan Zima, telefon 041 632 486, E-mail:

   Ribolov

   Aktivna Sprostitev, Prosti čas, Gostinstvo

   V akumulacijskem jezeru Završnica se lahko preizkusite tudi v ribolovu. V jezeru domujejo potočna postrv, šarenka in lipan. Več o pogojih ribolova in nakupu dovolilnic najdete na Ribiške karte.

   od $0

    Krožna trim steza

    Dostop, Cenik

    Krožna trim steza je dolga 2.081 metrov, sestavlja jo 12 točk za krepitev mišic celotnega telesa ter izboljšanje koordinacije in ravnovesja. Začnete lahko že ob parkirišču, največ točk pa je…

    od $0

     Gorsko kolesarjenje

     Aktivna Sprostitev, Dediščina

     Vodenje: za organizacijo vodene ture s kolesarskim vodnikom kontaktirajte Kolesarski klub Završnica, tel.: 031 648 452, e-naslov:

      Sprehajalne poti

      Prosti čas, Dediščina, Dostop

      Završnica je izhodišče za različno zahtevne vrhove v Karavankah na severni strani in grebenu, imenovanem Rebro, na južni strani doline. Razgledne planine na pobočju Stola s svojo lego privlačijo pohodnike,…

      od $0